TaimiTeko 2023

Rekrytoimme nuoria Taimitekoon, hae mukaan!

Yhdistyksemme on mukana 4H:n Taimiteko-toimintamallissa. Taimiteossa istutetaan Suomeen uutta metsää ja samalla työllistetään nuoria. Istutusalueemme sijaitsee Kemijärvellä. Etsimme lähialueelta ja -kunnista kesätöitä kaipaavia 15-28 -vuotiaita nuoria. Hakuaika maaliskuun loppuun.


Sallan ja Sodankylän 4H-yhdistyksien taimia istutetaan Kemijärvellä kesäkuun aikana. Sinut koulutetaan taimien istuttamiseen. Saat istuttamisesta 0.40 euroa per istutettu taimi urakkapalkkana. Solmit työsopimuksen yhdistyksemme kanssa. Saat myös istuttamiseen tarvittavat välineet (pottiputki, hanskat) ja osallistut istutustöihin valmentavaan koulutukseen  yhdistyksestämme.

Haluatko siis olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta istuttamalla uutta hiilinielua ja samalla ansaita omaa rahaa? Jos vastasit kyllä, täytä Taimiteko -työhakemus

Vinkkejä työhakemuksen ja cv:n tekemiseen löydät mm Duunitorista. Parhaan työhakemuksen lähettäneet kutsumme haastatteluun.

Lue lisää Taimiteosta, sivuilla myös viime kesänä istuttamassa olleiden nuorten kokemuksia: https://www.taimiteko.fi/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠